2011. december 27., kedd

Kígyók és létrák 3D golyós társasjáték KISHIBÁS - Jelenlegi ára: 650 Ft


Chad Valley 3D Snakes and Ladders Board Game – Kígyók és létrák 3D társasjáték KISHIBÁS
Szuper aranyos mozgalmas akció társasjáték 3D-ben.
Remek szórakozás nemcsak gyerekeknek!
Találsz nálam többféle olcsó társas és ügyességi játékot. Hosszú téli estéken ezek a játékok kiváló elfoglaltságot nyújtanak a gyerekeknek, sok-sok órára lekötik a figyelmüket.
Leírása:
Mielőtt elkezdjük a játékot a tábla megfelelő helyére fel kell állítani a műanyag 3D-s akadályokat. Kígyó alakú csúszdák, zöld átbillenő létrák, lila forgók nehezítik a golyók célba jutását és ha leesik, akkor bizony kezdheted a pálya elejéről.
Ezeket a játékokat Vevők vitték vissza az áruházba, mégpedig egy típushiba miatt. A kéttagú zöld létra illesztésénél lévő kis pöcök letört, mindegyiknél ugyanez a HIBA fordul elő. Pillanatragasztóval a két elem egyszerűen összeragasztható és tökéletesen játszható a játék. Gyári dobozában minden tartozékkal együtt. A fenti okok miatt most olcsón a Tiéd lehet.
Új ára: 12 EUR
Az én 3, 5 éves kisfiammal teszteltem, nagyon tetszett neki ez a vidám golyós akadálypályás 3D játék.
Ha egyedi ajándékot keresel nézd meg a termékeimet, sok-sok olcsó és megbízható minőségű játékot találhatsz.  Válogass kedvedre és spórolj a postaköltségen!
Termékeimet megnézheted ide kattintva
FONTOS!  Kérlek 1-2 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot és az áru átvételét követően értékelj, hogy tudjam, megkaptad. A nálam kapható termékek állapotát a termékleírásban leírom, általában 1-1 darab van belőlük, új bontatlan vagy bontott csomagolásban, esetleg sérült dobozban. A feltöltött képek közül általában az első a gyártó oldaláról letöltött, a többit pedig én fényképeztem.
A termékekre megtekintési és kipróbálási garancia van, csak az átvétel napján lehet reklamálni. Több termék vásárlása esetén természetesen egyszeri postaköltséget számítok fel. Postázás hetente 2X. A nyertes Vevővel még aznap felveszem a kapcsolatot. Az értesítő kézhezvételétől számított 5 napon belül utald át a vételárat, fizetési haladék esetén még leütés előtt egyeztess velem.  
E-mailen kommunikáljunk, a telefont nem tudom napközben felvenni.
Minden termékemet MINIMÁLÁR NÉLKÜL indítom, és folyamatosan találhatsz nálam 1 Ft-os AUKCIÓKat!
Ha több terméket vásárolsz, spórolhatsz a postaköltségen!
 
Átvétel: 1) előreutalás után postán.
2) személyes átvétel előre egyeztetett időpontban,  pest megyében Törtelen vagy Budapesten hétköznap korán reggel a Nyugati pu-nál 
(Bp-en csak előzetes egyeztetés után, értéktől és mérettől függ, kérdezz rá! )



Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 08:57
. Kígyók és létrák 3D golyós társasjáték KISHIBÁS - Jelenlegi ára: 650 Ft

Fontos