2011. november 30., szerda

BEBA PRO JUNIOR 1+ tápszer ÚJ? BONTATLAN - Jelenlegi ára: 1 Ft

A BEBA PRO tápszerek kiemelkedő minőségű tápszerek, amelyek egyedülálló módon, együttesen bifidusz Bl-t, omega-3 zsírsavakat és IMMUNONUTRIENTS-t tartalmaznak.
A bifidusz Bl az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőhöz hasonló bifidobaktérium.
Az omega-3 zsírsavak az anyatejben is megtalálható többszörösen telítetlen zsírsavak.  
IMMUNONUTRIENTS: több vitamin és ásványi anyag együttes kombinációja ( cink, vas, A- és C-vitamin) , amely támogatja a baba immunrendszerének megfelelő működését.  
A BEBA PRO tápszeren található számok, például a kettes és a hármas szám a korszakokat jelölik, amikortól adható az adott tápszer. A 2-es tápszerek 6 hónapos kortól, a 3-as tápszerek pedig 9-10 hónapos kortól adhatók. További gyakori jelölés még a HA és az AR rövidítés. A HA a hypoallergén tápszerek dobozán található, amelyek az allergia megelőzésére szolgálnak mind az egészséges, mind az allergiás családi háttérrel rendelkező babák számára. Az AR jelölés az antireflux hatásra utal, ezek a tápszerek természetes keményítőt tartalmaznak, így sűrűbbek, ezért a sokat bukó babáknak javasoltak. Ha éjszaka sokszor felébred a babánk, a BEBA PRO Jó éjszakát! tápszer segíthet. Laktatóbb, így jobban telít, mint az alap készítmények, így segít az éjszakai nyugodt alvásban.  
Hogyan készítsem el a tápszert?
A legalapvetőbb, hogy a fertőzések megelőzése érdekében tartsuk tisztán az eszközöket és a konyhát. A cumisüveget, a cumit, és a kupakot mindig alaposan mossuk ki, hogy ne maradjon benne tápszer, majd sterilizáljuk őket 10 percig tartó forralással.
Mossunk kezet a tápszer elkészítése előtt.
Sterilizálás után, használatig az eszközöket fedő alatt kell tartani.
A megfelelő mennyiségű vizet forraljuk fel, majd forraljuk további 5 percig. Ezután hűtsük le testhőmérsékletűre (~ 40°C)
Nézzük meg a tápszeres doboz oldalát, és az ottani adagolási ajánlás szerint öntsünk megfelelő mennyiségű, 40°C-os vizet a cumisüvegbe, majd adjunk hozzá annyi lehúzott adagolókanálnyi tápszert, amennyit a doboz oldalán olvashatunk a javaslatban. Fontos, hogy kizárólag a tápszerdobozban található adagolókanalat használjuk. Ha új doboz tápszert veszünk, mindig használjuk az abban található új kanalat. Ezután gondosan zárjuk vissza a tápszeres tasakot vagy dobozt, tartsuk továbbra is távol a babától. Ne térjünk el az adagolási útmutatótól, mert ez veszélyes lehet a babára.
Jól zárjuk le a cumisüveget, majd rázzuk mindaddig, amíg a tápszerpor teljesen fel nem oldódik. Ha a baba már nagyobb, a tápszert pohárból is kínálhatjuk neki.
A tápszert azonnal használjuk fel, ne tároljuk, és ne készítsük el előre, mindig frissen állítsuk össze. Ha a tápszert nem megfelelő körülmények között tárolva, már elkészítve adjuk etetéskor, megbetegítheti a babát.
Az etetés előtt mindig győződjünk meg arról, hogy megfelelő hőmérsékletű-e, nehogy megégesse a baba a száját (például cseppentsünk belőle a csuklónkra).
A tápszeres etetés időtartamát igyekezzünk a szoptatásnál megszokotthoz igazítani
Etetés közben ne hagyjuk felügyelet nélkül a babát egy kis időre sem, mert félrenyelhet, és az fulladást okozhat.
Az etetés végén megmaradó, kész tápszert öntsük ki, mert a maradékot nem szabad később felhasználni.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-03 08:00
. BEBA PRO JUNIOR 1+ tápszer ÚJ? BONTATLAN - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos