2011. július 29., péntek

Fülöp Beáta - Adela - Az álmok útján - Jelenlegi ára: 2 116 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
242361
Fülöp Beáta
Adela - Az álmok útján
Asad, az arab herceg és Adela, az európai hastáncosnő története egy igazán varázslatos, felnőtteknek szóló sivatagi mese, egy egzotikus és misztikus kaland az álmokból a valóságba, és onnan vissza. Egy látszólag könnyed, de mégis viszontagságokkal teli utazás a szerelemért, amelyet át meg átfúj a szenvedély forró szele, és amely nincs távol a képzelet szülte helyszínektől sem, amelyek épp oly valóságosnak tűnnek, mint a lány álmaiban felbukkanó férfi, aki hús-vér alakban is megmutatja magát szerelme előtt.
Adelát, az orientális táncok imádata Dubaiba viszi menedzserével Bendivel, ahol egy arab férfi úgy jár-kel kénye-kedve szerint a lány álmaiban, mintha csak időnként nagy természetességgel hazaérkezne oda, a fiatal táncoslány életében ezzel nem kis zűrzavart okozva. A sorozatosan visszatérő, valóságként megélt álmok, az elme számára felfoghatatlan, időbeli ugrások, a hirtelen kialakuló homokviharok, a véletlenszerű találkozások, a fehér tigrisek, Umayma, az afrikai származású vetélytárs, és a félelmetes sivatagi Dzsinn felbukkanása mind-mind Adela útjába sodorják az akadályokat, amelyeket leküzdve kerülhet csak közel szerelméhez, Asadhoz. A lánynak egy évszázados jóslatot kell beteljesítenie azzal, hogy végigjárja a számára kijelölt utat, amely a bölcsességhez vezet, hogy ily módon felszabadíthassa szerelmét a reá mért átok alól. Ebben segít neki Zakíra a görög látó asszony és Mohamed a sivatag öreg bölcse. Nyomon követhetjük a lány lelki fejlődését és sorsának alakulását, amely már jóval korábban megpecsételődött egykor egy álom alkalmával...
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 116 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 04:11
. Fülöp Beáta - Adela - Az álmok útján - Jelenlegi ára: 2 116 Ft

Fontos