2011. május 24., kedd

Audi A8 Cserélhetö! - Jelenlegi ára: 1 890 000 Ft


ADATLAP
Vételár:
1. 890. 000 Ft
Ár (EUR):
7. 088 EUR
Évjárat:
1999/8
Okmányok jellege:
Érvényes magyar okmányokkal
Műszaki vizsga érvényes:
2012/8
Futott km:
243. 000 km
Kivitel:
Sedan
Állapot:
Sérülésmentes
Üzemanyag:
Benzin
Sebességváltó fajtája:
Automata (5 fokozatú tiptronic) sebességváltó
Hengerűrtartalom:
4172 cm³
Teljesítmény:
228 kW, 310 LE
Szállítható szem. száma:
5 fő
Ajtók száma:
4
Klíma fajtája:
Digitális kétzónás klíma
Szín:
Sötét zöld (metál)
Kárpit színe (1):
Világos szürke
Saját tömeg:
1. 750 kg
Össztömeg:
2. 350 kg
Csomagtartó:
525 liter
FELSZERELTSÉG
ABS (blokkolásgátló), ASR (kipörgésgátló), automata (5 fokozatú tiptronic) sebességváltó, automatikusan sötétedő belső tükör, automatikusan sötétedő külső tükör, autótelefon, állítható hátsó ülések, állítható kormány, bőr belső, CD tár, CD-s autórádió, centrálzár, csomag rögzítő háló, digitális kétzónás klíma, dönthető utasülések, EBD/EBV (elektronikus fékerő-elosztó), EDS (elektronikus differenciálzár), elektromos ablak (elöl-hátul), elektromos tolótető, elektromos tükör, esőszenzor, ESP (menetstabilizátor), faberakás, fedélzeti komputer, full extra, függönylégzsák, fűthető szélvédő, fűthető tükör, fűthető ülés, hátsó oldal légzsák, HIFI, hűthető kartámasz, hűthető kesztyűtartó, immobiliser, ISOFIX rendszer, kikapcsolható légzsák, ködlámpa, könnyűfém felni, középső kartámasz, memóriás vezetőülés, oldallégzsák, összkerékhajtás, pótkerék, rádiós magnó, riasztó, szervokormány, színezett üveg, tempomat, tolatóradar, utasoldali légzsák, ülésmagasság állítás, vezetőoldali légzsák, xenon fényszóró.
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Autóbeszámítás lehetséges, azonnal elvihető, frissen szervizelt, garanciális, garázsban tartott, keveset futott, második tulajdonostól, nem dohányzó, rendszeresen karbantartott, szervizkönyv, törzskönyv.
LEÍRÁS
Tisztelt érdeklödő! A szokásos sablon szöveg helyett csak a valós tényeket írom le amikért garanciát is vállalok akár írásban is! Az autó 99/8-havi Magyarországi, egy jó darabig vezetett szervizkönyves. törve nem volt! Megvan az összes gyári kulcsa, könyve, dokumentációja. Körben ablak roló található az ajtókon és a hátsó szélvédön. Bi-xenon lámpák. Nagy gyári Bose hifivel és 6 lemezes cd-tárral, gyári telefonnal. A felsorolt extrák mindegyike hibátlanul müködik még a Sollár-tető is! Az eddigi tulajdonosoknak szerencsére volt pénze a rendszeres szervizekre, esetleges javításokra ezért is ilyen megkímélt az autó állapota! Az autómata váltó kb 1. 5 évvel ezelött volt teljes felújításon, azóta max 15-20. 000km-t futott az autó. A futómü nem kopog, nem zörög. A motorja szépen jár és hibátlan! Vadonat új Gyári féktárcsák, fékbetétek tehát a fék sem rázza a kormányt. Összességében egy hibátlan és jelenleg teljesen költségmentes autót árulok ami igen ritka a mai használt autó piacon! Tudom hogy lehet olcsóbban is hasonlót de csak HASONLÓ-t venni nem ilyet, de aki ilyen autót keres az úgy is tudja miért ennyi az ára! És mint tudjuk Sz. r ból nem lehet várat építeni akár mennyire is olcsón veszi az ember. Az eladása nem létkérdés, és éppen ezért nem is kenyérre kell a pénz, ezért elpocsékolni nem fogom. Ha eljön és kipróbálja úgy is megveszi ha ilyet keres. Csere természetesen lehetséges, de akkor az ára változhat! Köszönöm hogy elolvasta a hírdetésem.
KÉPEK
ÓRIÁS KÉPEK
1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
5. kép
6. kép
7. kép
8. kép
9. kép
10. kép
11. kép



Jelenlegi ára: 1 890 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 16:59
. Audi A8 Cserélhetö! - Jelenlegi ára: 1 890 000 Ft

Fontos